1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Zalm
  5. Bruschette met gerookte zalm en kruidenkaas

Bruschette met gerookte zalm en kruidenkaas

  • Internationaal, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 22-03-2008

Ingrediënten 6 personen


1 klein bruin of wit stokbrood
1 teentje knoflook, gehalveerd
2 eetl. olijfolie
100 g zachte kruidenkaas
100 g gerookte zalm in repen
1 eetl. kappertjes



Bruschette met gerookte zalm en kruidenkaas
Bruschette met gerookte zalm en kruidenkaas
Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd het stokbrood in schuine plakken. Gril de sneetjes brood aan beide kanten lichtbruin in een ingevette grillpan of onder de ovengrill. Wrijf knoflook over het brood en sprenkel er olijfolie over.

Bereidingswijze

Besmeer de sneetjes met kaas, beĀ­leg ze met zalm en garneer met kappertjes.

Serveertip

Voedingswaarde per persoon:
eiwit 4g
vet 6g
koolhydraten 9g
kcal (kJ) 110
Ook lekker:
- tomaat, mozzarella, ansjovis.
- pesto en rauwe ham.
- haring en rode ui

Bron

Boodschappen 12 2007



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van defrens


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van defrens
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top