stokbrood met vlees, kaas, champignons en tomaat
- Lunch/Brunch
- 20-30 min.
- Geplaatst op 21-03-2008
stokbrood met vlees, kaas, champignons en tomaat
Voorbereiding
Snij de ui in kleine blokjes, doe dit ook met de paprika
De knoflookteen in de pers maar eerst het groene steelhartje eruit halen tegen slechte adem.
3 tomaten in schijfjes en dan in parten snijden.
1 tomaat in halfdikke plakjes snijden.
Bereidingswijze
Fruit de uien en de paprika glazig.
Voeg dan de champignons erbij.
Doe de ham erbij.
Dan de 3 tomaten.
Provencaalse kruiden, peper, zout sambal en vleeskruiden (voor de barbecue) toevoegen.
Als alles lekker gebakken is verdelen over 6 stukken stokbrood.
Jonge kaas er over en de dan de plakken tomaat
Strooi over het geheel wat basilicum
Dan alles in de oven op 220 graden Celsius en 10 minuten.
Tip: je kan het stokbrood ook eerst besmeren met kruidenboter.
Bron
eigen recept
Laatste reacties
Leuk om te lezen dat je het lekker vind. :-)
echt heerlijk
echt heerlijk
Lekker!!
Lijkt me lekker dus neem het mee. Wat is sambal tjampoer?
Lijkt me heerlijk heb het in mijn kookboek gezet! Bedankt alvast!
het ziet er goed en gezond uit,neem het mee.Gr. Adeline
Hallo Robert, Lijkt me lekker ik heb het in mijn kookboek gezet. Je hoort nog. Groetjes, Jos
Hallo Robert Dit lijkt me een heerlijk,dus neem het recept van je over,bedankt hoor met groeten van mij,Anny
Heb het geprobeerd en t was errug goed te doen, hulde aan de chef bij deze :D