1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Australische keuken
  5. Barramundi Caracas

Barramundi Caracas

  • Australisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-03-2008

Ingrediënten 4 personen


8 Barramundi filets,
24 groene asperges
olijfolie

Voor de gebakken aarappelen:
8 rode aardappelen met mooie schil
1 theel oregano
1 theel peterselie
1 theel verse rozemarijn ( kan vervangen worden door tijm)
vers gemalen peper
zeezout
olijfolie

Voor de saus:
boter
melk
bloem
peper en zout
4 ons krabvlees of surimi
1 eetl peterselie
1 eetl dille
1 eidooier



Barramundi
Barramundi
Barramundifilet
Barramundifilet

Barramundi is een vissoort die voorkomt in de rustige stromende rivieren en de zogenaamde"creeks"in het noorden van Australie.Bij de betere visboer kun je deze vis verkrijgen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de asperges in kokend zout water in 2-4 minuten gaar ( al dente).
Verhit in een koekepan 2 eetl. olijolie. Bak hierin de visfilets met velzijde boven tot half gaar. Keer de vis en bak tot gaar

Saus:
Maak een roux met de boter, bloem en melk. Doe hierin het krabvlees
Met gehakte peteselie en dille. Doe van t vuur af een eidooier erdoor

Serveertip

Leg 6 asperges waaiervormig op bovenkant van elk bord. Leg enkele aardappelstukjes links op bord en enkele rechts op bord ( 6-8 blokjes per bord). Leg de visfilets over de onderkant van de asperges (laat de filets elkaar overlappen). Schenk de krabsaus over de vis. En sprenkel nog wat peterselie rond de vis.
Hier kan eventueel een tomatensalade bij worden geserveerd.
Eet smakelijk



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van caracas


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van caracas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top