1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Australische keuken
  5. zeebaars met notenaardappels

zeebaars met notenaardappels

  • Australisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 16-03-2008

Ingrediënten


4oo gr. aardappelen,
cashew noten,
4 x 250 gr. zeeduivel,
100 gr. raket waterkers,
80 gr. macadamia noten,
50 gr. peterselie,
olijfolie,
20 gr. boter
30 gr. honing,
zout,
rainforest rub (indien niet verkrijgbaar: chillipoeder)


Verder heb je nodig


Blender of keukenmachine


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de aardappelen gaar.

Bereidingswijze

Voor de pesto: hak de macadamia noten fijn in de blender of keukenmachine doe hierbij de raket waterkers en de peterselie, als dit fijn en gemengd is laat dan langzaam, terwijl de machine draaid, de olijfolie (zoveel tot er en een gladde massa ontstaat) en de honing erbij lopen, voeg als laatste de chilli en het zout naar smaak toe.

Rooster de cashewnoten (handje vol) in een koekenpan voeg zo nodig wat olijfolie toe. Loop hier niet van het weg gaat erg snel.
Stamp de boter en de cashewnoten door de aardappelen.

Bak de vis in de koekenpan goudbruin.

Serveertip

Schep de aardappelen op een bord en leg hier een stuk vis op, schep de pesto op de warme vis.
Lekker met asperges met paperbark rook hollandaise saus.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henenrob


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van henenrob
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top