1. Home
  2. Recepten
  3. potted cheese

potted cheese

Door: qqleq

  •  , Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-04-1999

Ingrediënten


200 gr. geraspte kaas; 1 bekertje zure room; 2 eetlepels witte wijn of sherry; 50 gr. zachte boter of margarine; 1 theelepel kappertjes en 1 theelepel mosterd



Broodbeleg (kaas)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

24 uur voor het gebruik maken !

Bereidingswijze

Meng alles doorelkaar tot een vrij stevige massa.
Schep het dan in een stenen potje.
Dek het af met folie en zet het 24 uur in de koelkast.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van qqleq
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top