1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Australische keuken
  5. Bbq Emu filet

Bbq Emu filet

  • Australisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 13-03-2008

Ingrediënten 4 personen


2 x 400 g. emu fillet, schoon maken, marineren in olie,
laurier bladen en verse tijm.
480 g warme aardappelpuree
1 verse zwarte winter truffel
120g haricot vertes
180 ml rode wijn jus



Bbq Emu filet
Bbq Emu filet
Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Barbecue (of grill) voorverwarmen.
Kook de emu tot het rare
of medium rare is en laat rusten.
Snijd de verse truffel fijn en meng
door de warme aardappelpuree.
Blancheer de haricot vertes dat ze
nog knapperig zijn.
Plaats 3 eetlepels puree op een bord en plaats
de haricot vertes bovenop.
Vervolgens de gesneden emu bovenop de
haricots vertes plaatsen en de rode wijn jus erover heen schenken.

Bron

Southern-cross



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van webredactie


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van webredactie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top