1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Australische keuken
  5. Biefstuk
  6. Kangaroe biefstuk met mango

Kangaroe biefstuk met mango

Door: nanettel

  • Australisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 11-03-2008

Ingrediënten 4 personen


600 gram Kangoeroe steaks
150 gram boter
50 gram kokos, geraspt
2 dl kokosmelk
2 dl fond
1 eetlepel suiker
2 mango's
1 mestpuntje kaneel
Peper en zout


Kangaroe biefstuk met mango
Kangaroe biefstuk met mango

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

De mango's schoonmaken en in fijne stukjes snijden
In een beetje gesmolten boter de mango's beetgaar stoven
De gare mango warm houden
Bak de kangoeroe rosé, haal uit de pan en warm houden

Bereidingswijze

Verdun het bakvet met kokosmelk en de fond
Op smaak brengen met zout, peper en kaneel
De saus tot halve hoeveelheid laten inkoken
De ingekookte saus zeven en een klontje boter doorroeren
De mango met de suiker carmeliseren

Op ieder bord mango leggen
Het in plakjes gesneden vlees in een waaiervorm over de mango leggen
Lepel het saus rondom de mango en vlees
Afserveren met geraspte kokos



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nanettel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top