1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Rundvlees Met Paprika Roomsaus

Rundvlees Met Paprika Roomsaus

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-04-1999

Ingrediënten 4 personen


400 g bieflappen, 1 ui, 250 g champignons, 50 g braadboter, 2 theel. paprikapoeder, zout en (versgemalen) peper, een klein blikje tomatenpuree, 1/4 l bouillon, 1 bekertje creme fraiche(125g), desgewenst een allesbinder.



Variatie op boeuf stroganoff

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de bieflappen schuin in reepjes van ca. 1 cm. breed. Snipper de ui. Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes.

Bereidingswijze

Verhit de braadboter in de koekenpan. Braad de reepjes vlees omscheppend rondom aan en bestrooi ze met paprikapoeder en wat zout en peper. Voeg de ui en de champignons toe en laat omscheppend ca 4 min. meebakken. Voeg de tomatenpuree toe en laat 1 min. meebakken. Blus af met de bouillon. Laat kort koken en roer de creme fraiche door de saus. Bind desgewenst nog bij met allesbinder. Proef of er nog zout of peper bij moet.

Serveertip

Lekker met aardappelpuree waar wat geraspte kaas of fijngehakte groene kruiden door is geroerd.

Kan ook bereid worden met hamlappen i.p.v. bieflappen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van agco


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van agco
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top