1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Belgische keuken
  5. rundvlees uit het pannetje

rundvlees uit het pannetje

Door: orphan

  • Belgisch, Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 10-03-2008

Ingrediënten


1 kg.rundvlees
2 tomaten ontvellen in stukken snijden
2 grote uien schillen in stukken snijden
6 tenen knoflook in stukjes hakken
3 kruidnagels
3 laurierbladen
150gr. roomboter
4 eetlepels balsamico
4 eetlepels ketjap (manis)
4 eetlepels tomaten ketjup
1 volle eetlepel sambal (voor de liefhebbers)
1flesje bier

peper en zout het vlees in de boter bruin bakken
alle ingredienten er bij op hoog vuur dan afblussen met het bier.

ca.3 uur zachtjes laten sudderen .
(je kan er eventueel een stukje ontbijtkoek bij voegen )

(eventueel binden met wat maizena ...
..de kruidnagels en het laurierblad er uit halen )


Heerlijk met aardappelpuree en een Rioja .


rundvlees uit het pannetje
rundvlees uit het pannetje

Voor:
sukadevlees
borstlappen
riblappen enz .enz .

Ontdek meer:

Bron

Eigen recept



Deel dit recept

Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top