1. Home
  2. Recepten
  3. Japanse keuken
  4. Japanse Knoflooksoep

Japanse Knoflooksoep

  • Japans, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-04-1999

Ingrediënten


4 eetlepels olijfolie
10 fijngesneden teentjes knoflook
4 sneetjes verkruimeld witbrood zonder korst
2 theelepels zout
versgemalen zwarte peper
1 theelepel paprikapoeder
1/4 met pitjes fijngesneden rode peper
2 losgeklopte eieren
stokbrood



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit de knoflook 2 minuten al roerend voor- zichtig in de olie.Voeg het broodkruim toe en laat dit goudgeel worden.Doe er zout, peper, paprikapoeder, Spaanse peper en 1 liter water bij en kook de soep 20 minuten zachtjes door.
Roer de eieren er vlak voor het opdienen met een garde door, zodat er sliertjes ontstaan.

Serveertip

Serveer de soep in aardewerk soepkommen en geef er stokbrood bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van knabbel


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van knabbel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top