1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Pikant Pindagehakt

Pikant Pindagehakt

Door: knabbel

  • Mexicaans, Ovenschotel
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-04-1999

Ingrediënten


600 gr rundergehakt
1 fijn gesnipperde ui
50 gr paneermeel
2 eetlepels Shoarmakruidenmix)
2 theelepels zout
1 ei
150 gr pindakaas met nootjes
2 eetlepels chilisaus
olie
een ronde ingevette ovenschaal (doorsnede 15 cm) met hoge rand


Pikant Pindagehakt
Pikant Pindagehakt

Zuid-Amerikaanse ovenschotel

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 C.Kneed van het gehakt, de ui, het paneermeel, de kruidenmix, het zout en het ei een smeu?g gehakt.Roer de pindakaas met de chilisaus tot een gladde saus.Vul de ovenschaal met 3/4 deel van het gehakt en druk het aan.Verdeel er de pindasaus over en dek met de rest van het gehakt af.Dek de vorm af met aluminiumfolie en bak het gehaktbrood in het midden van
de oven in 50 minuten gaar.Verwijder de laatste 15 minuten het aluminiumfolie.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van knabbel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top