1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Varkensfilet met Gorgonzolasaus

Varkensfilet met Gorgonzolasaus

Door: asevers

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-03-2008

Ingrediënten


5 ons varkensfilet
1 ons ontbijtspek
5 lente uitjes
300 gr gorgonzola
groot bekertje creme fraiche



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Varkensfilet in dobbelsteentjes snijden
spek klein snijden lente uitjes in ringetjes snijden

Bereidingswijze

Varkensfilet aanbakken, als het bruin is de spek erbij doen.
Wanneer het vlees gaar is de creme fraiche erbij en de klein gesneden gorgonzola erbij laten smelten

Serveertip

Lekker met tagliatelle en salade

Bron

Recpet van een nicht gekregen



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van asevers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top