Krabvlees met wasabimayonaise

  • Fusion, Voorgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 29-02-2008

Dit gerecht kan dienen als amuse in fussion menu's of als aanvulling bij sushi.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
*8 krabsticks
*8 bieslook stengels zolang mogelijk.
*Waterkers (voor garnering)


Voor de Wasabimayonaise:

*50 gram mayonaise
*10 gram wasabi
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de wasabi met de mayonaise tot een gladde massa. Snijd de krabsticks doormidden en bind de twee halve krabsticks met bieslook samen. Plaats de krabsticks staande in een kleine kom. Leg er een toef wasabimayonaise op en garneer met de waterkers.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten