cajun aardappelen

  • Spaans, Ovenschotel
  • 0-10 min.

Heerlijk en makkelijk aardappelrecept

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kilo aardappelen
1 eetlepel cajunkruiden
4 eetlepels paneermeel
4 eetlepels olijfolie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven
ovenschaal
klein schaaltje

Voorbereiding

-schil de aardapellen of boen ze schoon, snijdt ze in 4 stukken
(kleine aardappel) of in 8 stukken (grote aardappel) alle stukken
ongeveer even groot
-meng in een schaaltje de paneermeel en de cajunkruiden
-verwarm de oven voor op 220 graden

Bereidingswijze

-leg de aardappelstukken in de ovenschaal
-giet er 4 eetlepels olijfolie over
-roer het met een lepel door elkaar
-strooi het mengsel van paneelmeel en cajunkruiden erover
-roer het allemaal door elkaar
-50 minuten in de oven en smullen maar

Bron

weet ik niet meer, ik maak het al een aantal jaren

Serveertip

Lekker met yoghonaise, een kaassoufle, spinazie a la creme en eventueel komkommersalade

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ginaversluis avatar
ginaversluis

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten