
Ga uit van 2 kippenpoten per persoon
heel veel tenen knoflook
1 klein glas olijfolie verde
1 glas rode wijn
4 grote schoongewassen aardappelen in de schil in stukken gesneden half gaar gekookt
peper en zout
Oven grote ovenschaal
alumuniumfolie
Zet de oven op 225 gr.
Leg de kippepoten de knoflook en de stukken aardappel in de
oven schaal .
giet de olie de wijn en het zout en de peper er op hussel het wat door elkaar .
Dek de schaal in zijn geheel af met de folie .
Zet de schaal een half uur in de oven op 225 gr.
Schakel na een half uur de temperatuur terug tot 200 gr.
Laat nog een half uur bakken .
Verwijder de folie en laat de schaal nog staan tot het gerecht goudbruin van kleur is.
Eigen idee
phaedra321 17-07-2009
Lijkt me heerlijk en ook zo makkelijk, ik neem hem mee, bedankt. Groetjes Selina
stiny26 28-12-2008
Hoi Marianne
Lijkt me lekker en makkelijk, neem het mee, bedankt. Groetjes Micky
orphan 27-12-2008
tja ...meestal een salade ,maar ook witlof vind ik er lekker bij !
onceinalifetime 27-12-2008
Hoi Marianne. Wat eet jij hierbij? Een salade? Groenten? Het recept ziet er lekker uit. Grtz, Peter.
orphan 03-07-2008
hoi margrit ...gepeld ...groetjes en eet smakelijk