Visschelpje met mozzarella

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Visschelpje met mozzarella

    Visschelpje met mozzarella

    Visschelpje met mozzarella

Visschelpje met mozzarella
Voorgerecht¿ Vis¿ Italiaans
bevat per portie
130 kcal ¿ 13 g eiwit ¿ 8 g vet ¿ 1 g koolhydraten.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
ingrediënten¿
4 bosuitjes, in ringetjes
¿ 4 theelepels rode pesto of Mexicaanse kruiden
¿ 1 eetlepel olijfolie
¿ 200 g kabeljauwfilet, in kleine stukjes
¿ 4 plakjes mozzarella

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kleine ovenvaste bordjes of schelpen

Voorbereiding

Verwarm de grill voor op de hoogste stand.

Bereidingswijze

Schep de uitjes, de pesto of Mexicaanse kruiden en de olie door de kabeljauw. Verdeel de kabeljauw over vier kleine ovenvaste bordjes. Schuif deze ca. 10 cm onder de hete grill en laat de kabeljauw in ca. 5 minuten gaar worden. Leg de plakjes mozzarella erop en laat deze in nog ca. 3 minuten onder de grill smelten.

Bron

Iens

Serveertip

Serveer als voorgerecht

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

naus_marijke avatar
naus_marijke

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten