Rouille

  • Frans, Saus/dressing
  • 0-10 min.

Een dikke saus uit de Provence, lekker in vissoep, bv. creoolse bouillabaisse, of op geroosterd (stok)brood.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
Halve rode paprika,1 gekookte aardappel, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 eierdooier, 1 teen knoflook,zout,1/4 theelepel cayennepeper,1 1/4 dl olijfolie, peper.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Blender

Voorbereiding

Leg de halve schone paprika in de oven op 200 graden,tot het velletje zwart is. Ontvel de paprika en doe in de blender.

Bereidingswijze

Doe alle ingredienten in de blender en voeg de olie in straaltjes toe, terwijl u pureert
Het moet een smeuig dikke saus worden.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

sioux avatar
sioux

Doorsturen

Home Recepten