Stoofappels

  • Italiaans, Nagerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 11-02-2008

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 zoete appels
3 eetlepels olijfolie
3 eetlepels vloeibare acacia honing
4 takjes tijm
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 °C (hetelucht 200°C)
Schil de appels en boor de klokhuizen eruit
Zet de appels in een ovenschaal, schenk de olijfolie en de honing in de appelholtes en erover
Pluk de blaadjes van de tijm en bestrooi de appeltjes met de tijm of zet een takje tijm in de appel
Zet de appels ca. 10 minuten middenin de oven.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten