1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Zalm
  6. Carpaccio Van Zalm

Carpaccio Van Zalm

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-03-1999

Ingrediënten 2 personen


Ca. 2 ons gerookte zalm, flinterdun gesneden
Veldsla
Pijnboompitten
Olijfolie
Sjalotje(s)
Citroen



Carpaccio van gerookte zalm met veldsla

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Indien de zalm niet voorgesneden is, enige tijd in diepvries bewaren zodat ie makkelijk gesneden kan worden.

Bereidingswijze

Verspreid de dungesneden zalm-carpaccio over het hele bord. Besprenkel rijkelijk met olijfolie of olie op basis van basilicum. Hak de sjalotjes en verspreid deze over de zalm. Breng uiteindelijk de veldsla op het bord aan het doe hier wat pijnboompitten doorheen.
Vers gemalen peper over de zalm strooien en klaar!

Serveertip

Serveer het gerecht met een gesneden citroen en italiaans stokbrood met kruidenboter.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tony30


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tony30
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top