1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Hardgekookte eieren a la boulangere

Hardgekookte eieren a la boulangere

Door: gerdabril

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-02-2008

Ingrediënten 4 personen


4 verse puntbroodjes; 6 eieren; 3 dl bouillon; 25 g boter; 25 gr bloem 100 gr fijngehakte uien



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De boter smelten en de uien hierin glazig laten worden. De eieren hard koken. Verwarm de oven voor op de hoogste stand. Leg de opengesneden en uitgeholde broodjes 5 min. in de oven.
De bloem door het uitenmengsel roeren en de warme bouillon erbij gieten. Al roerend tot een gladde saus laten binden. Op smaak proeven, zout en peper naar smaak toevoegen. De fijngehakte eieren erdoor mengen. Vul de warme broodjes met deze eiersaus en strooi er wat gehakte peterselie over. Direct serveren.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gerdabril
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top