1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. ham-spaghetti salade

ham-spaghetti salade

Door: gerdabril

  • Belgisch, Salade
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-02-2008

Ingrediënten 4 personen


200 gr spaghetti; 1 1/2 l water; zout; 350 gr gekookte ham; 2 hardgekookte eieren; 50 gr augurken; 150 gr champignons uit blik
Voor de dressing: 50 gr mayonaise; 75 gr yoghurt; sap van een citroen; zout; witte peper uit de molen; 1 el paprikapoeder; paar druppels wocestersaus; 1 mespunt mosterd
Voor de garnering: 140 gr tomaten; wat tuinkers



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De spaghetti in 2 cm lange stukken breken. De spaghetti koken en afspoelen met koud water; uit laten lekken.
De ham in blokjes snijden en de gepelde eieren grof hakken. De augurken en de champignons uit laten lekken. De augurken fijn hakken, de champignons halveren. Al deze ingrediënten met de spaghetti in een kom doen en door elkaar scheppen.
Voor de dressing al de ingrediënten mengen. Over de salade gieten en afgedekt in de koelkast 30 min. laten trekken.
Garneren met plakken tomaat en met de tuinkers.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gerdabril
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top