Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Hollandse Bloedworst met appel

Hollandse Bloedworst met appel

Door: orphan

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-02-2008

Ingrediënten 4 personen


8 Plakken bakbloedworst,2 goudrinetten en Rinse appelstroop.


Verder heb je nodig


Appelboor

Hollandse Bloedworst met appel
Hollandse Bloedworst met appel

Ontdek meer:

Voorbereiding

Appels schillenen klokhuis verwijderen met appelboor. Daarna de appels in 8 plakken snijden.

Bereidingswijze

8 Plakken bloedworst van 1 cm dik bakken .
In een andere pan de plakken appel bakken.

Serveertip

Leg op 4 borden de bloedworst en daar bovenop de appel en laat in het gat van de appel wat stroop lopen.
Eet smakelijk

Bron

Recept van mijn oma



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van orphan
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top