1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. kip in kaas-roomsaus

kip in kaas-roomsaus

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 29-03-1999

Ingrediënten 2 personen


225 gram kipfilet, 1 ui, half bakje champignons, 1 prei, bekertje creme fraiche, 75 gram geraspte kaas, witte wijn



Een van mijn favoriete Montignac-recepten.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kipfilet in blokjes snijden, ui snipperen, champignons in plakjes snijden, prei in ringetjes snijden

Bereidingswijze

Een beetje arachide-olie in een pan doen en kipfilet gaar maken. Uit de pan nemen en fijngesnipperde ui glazig bakken. Toevoegen champignons en prei en even meebakken. Daarna creme fraiche en witte wijn toevoegen en saus een paar minuten zachjes laten koken. Als laatste kipfilet weer toevoegen en warm laten worden.

Serveertip

Lekker met snij- of sperciebonen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van birgitje


Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van birgitje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top