Amuse: Kruidenricotta met krokante ham

  • Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-01-2008
  • Amuse: Kruidenricotta met krokante ham

    Amuse: Kruidenricotta met krokante ham

    Amuse: Kruidenricotta met krokante ham

Bevat per eenpersoonsportie: Energie 60 kCal - Eiwit 5 g - Vet 4 g - Koolhydraten 1 g

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
6 plakjes coppa di parma (ham)
1 eetlepel verse basilicum, fijngesneden
1 eetlepel verse peterselie, fijngesneden + 8 blaadjes
1 eetlepel citroensap
125 g ricotta (kaas)
8 theelepels houmous
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak de plakjes coppa di parma in een anti-aanbakpan op middelhoog vuur krokant. Schephet basilicum, de peterselie en het citroensap door de ricotta en breng op smaak met zout en peper. Schep in 8 glaasjes een theelepel houmous en verdeel de kruidenricotta over de glaasjes. Verkruimel de ham grof en steek de stukjes in de kruidenricotta.

Bron

Allerhande 13 2007

Serveertip

Serveer in kleine glaasjes

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten