1. Home
  2. Recepten
  3. Garnalen
  4. Amuse: Hollandse garnalen met grapefruit

Amuse: Hollandse garnalen met grapefruit

Door: nmbvv

  •  , Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-01-2008

Ingrediënten 8 personen


2 grapefruits, dik geschild (oranje en witte schil)
1 eetlepel ketchup
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel sherry
100 g Hollandse garnalen
1 eetlepel verse peterselie, fijngesneden


Amuse: Hollandse garnalen met grapefruit
Amuse: Hollandse garnalen met grapefruit

Bevat per eenpersoonsportie: Energie 40 kCal - Eiwit 3 g - Vet 2 g - Koolhydraten 3 g

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd tussen de vliesjes van de grapefruit de partjes uit de vrucht. Meng de ketchup, mayonaise en sherry door de garnalen, breng op smaak met zout en peper, en verdeel over 8 glaasjes. Leg de grapefruitpartjes erop. Bestrooi met wat peterselie.

Serveertip

Serveer de garnalen ik kleine glaasjes



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nmbvv
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top