Amuse: Hollandse garnalen met grapefruit

  • Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 30-01-2008

Bevat per eenpersoonsportie: Energie 40 kCal - Eiwit 3 g - Vet 2 g - Koolhydraten 3 g

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
2 grapefruits, dik geschild (oranje en witte schil)
1 eetlepel ketchup
1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel sherry
100 g Hollandse garnalen
1 eetlepel verse peterselie, fijngesneden
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd tussen de vliesjes van de grapefruit de partjes uit de vrucht. Meng de ketchup, mayonaise en sherry door de garnalen, breng op smaak met zout en peper, en verdeel over 8 glaasjes. Leg de grapefruitpartjes erop. Bestrooi met wat peterselie.

Serveertip

Serveer de garnalen ik kleine glaasjes

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten