eigengemaakte lasagne

  • Italiaans, Ovenschotel
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-03-1999

Eigengemaakte lasagne uit de oven. De voorbereiding neemt ongeveer een half uur in beslag. Daarna gaat het geheel nog een half uur in de oven. Lekker met een glas rode wijn.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
350 gram rundergehakt
250 gram champignons
1 rode en een groene paprika
Italiaanse keukenkruiden
1 ui
2 teentjes knoflook
1 pakje mix voor lasagnesaus (Honig)
1 pakje groene lasagnevellen (Honig)
1 theelepel sambal
?250 gram kaas
zout en versgemalen peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snipper de ui, pers de teentjes knoflook uit. Fruit dit kort in een diepe koekenpan. Voeg het gehakt toe en bak rul.

Snijd de paprika in kleine stukjes en snipper de champignons. Voeg ze toe aan het gehakt.

Voeg de Italiaanse keukenkruiden toe en bereid de lasagnesaus volgens de gebruiksaanwijzing. Dit verwarmen tot de saus dikker wordt. Op smaak brengen met zout en peper. Voeg op het laatste moment een lepeltje sambal toe.

Ovenschaal vullen met saus, lasagnevellen, beetje kaas. Dit herhalen totdat schaal vol is. Eindigen met een laag kaas. Een halfuurtje in de oven zetten (voorverwarmen op 200 ?Celsius.

Serveertip

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten