Perzik geglaceerd in boter en likeur op geitenkaas

  • Belgisch, Nagerecht
  • 10-20 min.
  • Perzik geglaceerd in boter en likeur op geitenkaas

    Perzik geglaceerd in boter en likeur op geitenkaas

    Perzik geglaceerd in boter en likeur op geitenkaas

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 perzikken 4 zachte geitenkaasjes 8 eetlepels rietsuiker
12 eetlepels perziklikeur 50 gr. roomboter
2 eetlepels verse fijn gesneden bacilicum
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekepan 4 borden

Voorbereiding

De perzikken schillen(of uit blik) in gelijke stukken snijden
met de suiker en de likeur glaceren in de roomboter voorzichtig roeren in de pan .

Bereidingswijze

De geitenkaasjes in dunne plakjes snijden en in het rond op de borden leggen de warme perzik -massa er mooi opschikken
afmaken met de bacilicum.

Bron

eigen recept.

Serveertip

Lekker met een zoete dessertwijn een perziklikeurtje
of een glas Prosecco.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar
orphan

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten