1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Indiase gehaktspiesen met appel-yoghurtdip

Indiase gehaktspiesen met appel-yoghurtdip

  • Indiaas,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 27-01-2008

Ingrediënten 4 personen


500 g rundergehakt 1 eetlepel Indiase currypasta (pot a 283 g) 1 appel, geschild en geraspt 1 zakje verse koriander (15 g), grofgesneden 2 eetlepels olijfolie 150 g Griekse yoghurt
8 lange sateprikkers



We gaven het een 8-

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kneed met de hand (of maal in een keukenmachine) het gehakt met de currypasta, de helft van de appel en de helft van de koriander. Vorm van het gehakt 8 dunne worstjes en rijg ze aan de satéstokjes. Verwarm de grillpan. Bestrijk de gehaktspiesen met de olie en bak ze in de grillpan in 10-12 minuten rondom gaar en bruin. Keer de spiesen regelmatig. Meng intussen in een kommetje de yoghurt met de rest van de appel en koriander. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Serveer de yoghurtdip bij de spiesen. Lekker met naanbrood en sperziebonen.

Bron

Allerhande, januari 2007



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hilkstib


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hilkstib
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top