1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Muffins
  5. Gehakt muffins met dipsaus

Gehakt muffins met dipsaus

Door: jomoka

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 25-01-2008

Ingrediënten 6 personen


2 broodjes van de dag voordien
1,2 kg gehakt (varken-rund)
2el tomatenconcentre
24 sneetjes ontbijtspek
5 tomaten
1 lookteentje
1tl oregano
3-4 el ketchup
2el olijfolie
wat tabasco


Verder heb je nodig


12 papieren muffins'vormpjes


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Broodjes in koud water laten weken, uitkneden en wat laten uitlekken.

Oven voorverwarmen op 200°

Bereidingswijze

Brood mengen met gehakt, tomatenconcentre, zout en peper.
Bol vormen , in spek rollen en in de vormpjes plaatsen.
Bak in de oven gedurende 35min.

Tomaten pellen en ontpitten. In blokjes snijden. Look fijn hakken en bij de tomaten mengen met oregano, ketchup, olie. Kruiden met zout en mat tabasco.

Muffins uit de oven halen. En wat laten drogen op keukenpapier.
Strooi grove peper over

Serveertip

Serveer met de dipsaus en een frisse gemengde sla

Bron

Tina



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jomoka
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top