slavinken met roergebakken witlof

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • slavinken met roergebakken witlof

    Slavinken met roergebakken witlof

    Slavinken met roergebakken witlof

  • slavinken met roergebakken witlof

    Slavinken met roergebakken witlof

    Slavinken met roergebakken witlof

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
700 g witlof
4 el Mediterrane roer­bakolie (C1000)
1 teentje knoflook, gesnipperd
½ el fijngehakte tijm
4 slavinken
2 schaaltjes Stoom bouillonaardappeltjes (CêlaVìta)
(versgemalen) peper, zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Maak de witlof schoon en haal de blaadjes los.
Verhit 2,5 el van de olie en roerbak de witlof met de knoflook en de tijm al omscheppend beetgaar.
Verhit 1,5 el van de olie en braad de slavinken rondom bruin aan.
Voeg 1,5 dl heet water toe en laat ze met de deksel schuin op de pan gaar braden.
Stoom de aardappeltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Breng de witlof op smaak met peper en zout en serveer met de slavinken en de aardappeltjes.

Bron

www.c1000.nl

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

chaootje avatar
chaootje

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten