1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Viscurry

Viscurry

Door: jigsaw

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 27-03-1999

Ingrediënten 2 personen


400 gram koolvisfilet,
1 eetl. bloem,
1 ui,
1 stevige zure appel,
1 eetl. kerrie,
1 theel. gemberpoeder,
1 theel. koriander,
1 bekertje Bulgaarse yoghurt,
zout,
olie



Makkelijk visgerecht met kerrie en yoghurt

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat de visfilet iets ontdooien, dep goed droog, snijd in 'hapbare' stukken en bestrooi met zout en bloem.
Pel en snipper de appel en de ui.

Bereidingswijze

Fruit de ui en de appel 3 minuten in wat olie, samen met de kerrie, gemberpoeder en koriander.
Bak hierna de vis 3 minuten mee en zet dan het vuur laag. Voeg de yoghurt toe, roer door en laat nog 5 minuten op laag vuur sudderen.

Serveertip

Serveer met rijst of gebakken aardappelen, en een groente of salade.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jigsaw
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top