Biefstuk Tartaar

  • Brood
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-01-2008

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 gr. gemalen biefstuk (tartaar)
zout, peper
Worchestershiresaus
scheutje Wiskey
3 sjalotjes
1 eetl. mosterd
1 eetl. tomaten ketchup
1 eetl. peperselie
4 ansjovisfilets
2 eetl. oloijfolie
1 eetl. kappertjes
4 eetl. groene olijven
8 zure kleine augurkjes
4 eetl. zilveruitjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snipper de sjalotjes zeer fijn en hak de ansjovis en peterselie erdoor. Maak van de worchestershire saus, mosterd, tomatenketjup, wiskey, zout en peper een pittig mengsel. Roer dit door de gehakte briefstuk. Meng de sjalotjes, ansjovis, peterselie en kappertjes erdoor.
Garneer de gehakte biefstuk met olijven, uitjes en augurken

Serveertip

Met toast of stokbrood

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten