Victoriabaars a'la cleopatra

  • Vis, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 23-01-2008

Victoriabaars een stevig vlezige vissoort .

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
2 flinke stukken victoriabaars 2 ons roomboter 1 citroen
4 tenen knoflook zeezout peper dille (gedroogd of vers)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekepan of oven
knoflookpers

Voorbereiding

De knoflook pellen en persen stoven in de roomboter met zout .
De victoriabaars zouten en peperen .

Bereidingswijze

De victoriabaars in die boter zacht bakken ongeveer 4 min. aan iedere kant (ligt aan de dikte van de vis) .
De vis uit de boter halen even op een bord apart l
De saus afmaken met de dille en wat bloem of maizena. Op elk stuk vis
2 schijfjes citroen leggen .(staat leuk op het bord )

Bron

eigen recept

Serveertip

Heerlijk bij peentjes en peultjes aardappelpuree gekookte
of gebakken aardappelen en patat .... zelfs bij brood .

Laatste reacties

schuufke1 avatar
schuufke1 10-04-2011

Afgelopen week uitgeprobeerd als een van de hapjes op een wijn avond , in combinatie met een mooie romige italiaanse chardonnay . SUPER

elsa_h avatar
elsa_h 09-11-2008

dit lijkt me heerlijk, ik heb het meegenomen en ga het gauw uitproberen gr Yvonne

stiny26 avatar
stiny26 30-01-2008

Lijkt me erg lekker, bedankt. Neem het mee. Groetjes Micky

mieke64 avatar
mieke64 23-01-2008

Dit is weer een lekker recept,heb het meegenomen dank je wel,grtjs mieke64

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten