Dorade Uit De Oven

  • Spaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 26-03-1999

DORADE UIT DE OVEN

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 grote goudbrasem
1 citroen
3 tenen knoflook
olijfolie
1 gehakte ui
3 el paneermeel
1 glas witte wijn
zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was de brasem goe en droog met af. Maak 4 insnedingen in de rug van de vis. Breng hem op smaak met citroensap en knoflook. Laat dit 20 minuten intrekken. Bestrooi de vis met zout. Schik de fijngesneden ui rond de vis en overgiet hem met de witte wijn. Voeg de rest van de knoflook toe en bestrooi de vis met paneermeel. Zet de vis 20-30 minuten in een op 180 graden voorverwarmde oven.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

hoynck avatar
hoynck 15-09-2003

Helder recept, makkelijk te bereiden, zeer smaakvol.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten