Valentijn Hartveroverende Hartige Hartjes

  • Banket
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 22-01-2008

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
75 gr. champignons (gesneden)

40 gr. bladspinazie (diepvries)

5 zongedroogde tomaatjes (in stukjes gesneden)

70 gr. mozzarella (in stukjes gesneden)

6 gr. bloem (1 afgestreken eetlepel)

1 ei

15 gr. pesto (1 eetlepel)

peper en zout

een beetje geraspte kaas

6 plakjes deeg voor hartige taart

2 hartvormige bakvormpjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Beboter de vormpjes. Bak de champignons en laat ze afkoelen. Meng het ei met de bloem. Voeg de spinazie, de pesto, de tomatenstukjes en de stukjes mozzarella toe. Meng alles door elkaar. Voeg naar smaak wat peper en zout toe. Beleg de vormpjes met het deeg. Vul de belegde vormpjes met de massa. Bestrooi met wat geraspte kaas. Bak de vormpjes in een voorverwarmde oven van ± 180°C in ongeveer 20 minuten. Haal de hartige taartjes uit de vormpjes. De taartjes kunnen warm of koud gegeten worden.

Bron

AH

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten