kokosmakronen 20 stuks
- Banket
- 30-60 min.
- Geplaatst op 18-01-2008
Ingrediënten
4 eiwitten200-225 g kristalsuiker
snufje zout
250 g geraspte, gedroogde kokos
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 1933,08 kcal |
Koolhydraten | 223,03 g |
Eiwitten | 23,86 g |
Vetten | 100,00 g |
Bereidingswijze
Klop de eiwitten stijf met de suiker. Spatel er een snufje zout en de kokos door. Schep het beslag in de spuitzak en spuit rondjes beslag op één of twee met bakpapier beklede bakplaten, of schep het beslag met twee dessertlepels op. Bak de koeken in 20-25 min. lichtbruin en krokant in het midden van een voorverwarmde oven op 150 °C. Laat ze op de bakplaat afkoelen.
Bron
Libelle
Laatste reacties
Wèl hèèl veel suiker!!!!
Vooral dat er geen boter in zit spreekt me aan
Klinkt goed. Ga het uitproberen.
Ik heb je recept meegenomen, ben benieuwd naar het resultaat. Tip van de chocolade strepen zal ik ook meenemen :D
Heb ze al een keer eerder gemaakt..en wegens enorm sucses vandaag nog eens weer ...ik geef ze wat chocoldade strepen als ze afgkoeld zijn.