Ciabatta met ei en pesto

  • Italiaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 25-03-1999

Een heerlijk Italiaans borrelhapje.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
* 3 eieren
* 1/2 ciabatta (Italiaans stokbrood)
* 1 eetlepel pesto
* 1,5 eetlepel olijfolie
* 4 stuks gedroogde tomaatjes in olie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Broodrooster.

Bereidingswijze

Eieren in ca. 10 minuten hard koken. Onder koud stromend water afspoelen en laten afkoelen.
Intussen van ciabatta 8 sneetjes (schuin) afsnijden.
In broodrooster bruin roosteren.
In kommetje pesto en olie door elkaar roeren.
Gedroogde tomaatjes in reepjes snijden.
Eieren pellen en in plakjes snijden. Plakjes over ciabatta verdelen.
Saus nogmaals doorroeren, over ei scheppen.
Reepjes tomaat erover verdelen.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten