1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse

Amuse

Door: nanettel

  •  , Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 16-01-2008

Ingrediënten 4 personen


Stokbrood
Gorgonzola een stuk
Walnoten
3 Vijgen
Honing


Amuse
Amuse

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snij het verse stokbrood in plakken en leg ze neer
Meng in een schaal de gorgonzola samen met de fijn gehakte walnoten door elkaar.
Snij de vijgen in dunne plakjes

Bereidingswijze

Smeer het kaas/walnoten mengsel op de broodjes en leg op ieder broodje een plakje vijg en druppel hier wat honing overheen en klaar is je lekkere hapje

Serveertip

Op een mooie schaal

Bron

Op een verjaardag gegeten



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van nanettel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top