Canapes De Pimiento Rojo

  • Spaans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 25-03-1999

Deel dit recept

Ingrediënten
1 stokbrood,
2 tomaten,
3 rode paprika's,
citroensapvan 1 citroen,
olijfolie,
1 teentje knoflook fijn gehakt,
1 soepl. Verse koriander fijn gehakt en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Rooster de paprikas en laat ze aan alle kanten een beetje verbranden. Laat ze afkoelen, trek het velletje er van af en haal de zaadjes eruit. Vergruis ze tot een grove pasta. Pel de tomaten en ontpit ze en snij ze in zeer kleine stukjes. Mix de twee samen en voeg er de koriander, knoflook, olijfolie, de citroensap en een beetje zout bij, roer het even goed door elkaar. Snij het brood in plakjes en rooster het mooi bruin. Schep de paprikapasta er op. Lekker in combinatie met de Boquerones (zie recept op pagina).

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten