1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. orientaalse speklappen met paksoi

orientaalse speklappen met paksoi

Door: esmarc

  • Aziatisch, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-01-2008

Ingrediënten 4 personen


4 speklappen, 1 eetl witte wijnazijn, 1 theelepel mosterd, zout, peper, kerrie, paksoi, ketjap, cashewnoten, mihoen voor 4 personen



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Speklappen marineren in witte wijnazijn, zout, peper uit de molen, en kerrie en even later bakken of even op de grill.
paksoi roerbakken.
ook hier wat kerrie, zout, peper bijdoen.Wat ketjap naar behoefte.Handjevol cashewnoten erdoor.
Op het bord of grote schaal eerst wat gekookte mihoen, dan de paksoi en dan het vlees



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van esmarc
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top