Kruidenchips

  • Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 13-01-2008

Deze chips worden traditioneel geserveerd als bijgerecht bij wild.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 aardappelen, 60 ml olijfolie, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 1 el gehakte rozemarijn, zeezout.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Bekleed een grote bakplaat met bakpapier. Verwarm de oven voor op 220 gr. De aardappelen moeten heel dun zijn, dus gebruik een heel scherp mes of iets anders.

Bereidingswijze

Snijd de aardappelen in heel dunne plakjes. Meng de plakjes in ee kom met de olijfolie, knoflook en rozemarijn.Leg de plakjes aardappel in een enkele laag op de bakplaat en zet ze 25 min. in de oven, of tot ze krokant zijn. Bestrooi voor het serveren met zeezout.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten