Fajitas

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • > 120 min.

Mexicaanse vleesschotel.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 recipe.people
1kg rundsvlees, in reepjes gesneden - 1/2 cup zonnebloemolie - 1/2 cup rode wijn - 1,5 theelepel suiker - 1,5 theelepel oregano - 2 theelepels pili-pili - 1 teentje look, geperst - 1 theelepel zout - 1 theelepel peper - 3 grote uien, in halve ringen gesneden - 3 groene paprika's, in reepjes gesneden
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
1 cup = ? 250 ml

Voorbereiding

Marineer het vlees : doe olie, wijn, suiker, look, oregano, pili-pili, zout en peper in een grote kom en roer goed om. Voeg het vlees, de uien en paprika's toe, goed roeren en afdekken. Laat minstens 6 uur in de koelkast rusten. Af en toe omroeren.

Bereidingswijze

Verhit 2 lepels olie in een grote braadpan. Haal het vlees uit de marinade en bak het bruin. Haal het vlees uit de pan. Doe de groenten en de marinade in de pan en laat goed doorkoken tot het meeste van het vocht verdampt is. Voeg het vlees terug toe en mix alles mooi op een dienbord.

Serveertip

Samen serveren met Tortillas, Mexicaanse bonen, Guacamole, Salsa en Cheddar.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

greet avatar

Doorsturen

Home Recepten