Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. arroz mexicanan

arroz mexicanan

Door: elinekl

  • Mexicaans,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-01-2008

Ingrediënten


Sjalotje
knoflookteentje
1 geraspte winterwortel
gr spaanse peper
2 eetl olie
200 gr rijst
2 dl gezeefde tomaten
1 bouillon tablet
100 g doperwten diepvries



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak rijst goudgeel met sjalot, knoflook,
Voeg tomaten, 3 dl water, bouillon, peper en erwten toe
20 min koken



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van elinekl
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top