Sandwich "Pas Mal"

  • Frans, Voorgerecht
  • 10-20 min.

meegenomen uit La France

Deel dit recept

Ingrediënten


Ingredienten:
1 stokbrood 1 aubergine 1 ons parmaham(of boeren rauwe ham) 2 teentjes knoflook 2
vleestomaten bol mozzarella olijfolie verse basilicum


Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bereidingswijze:
bak de plakken tomaat,reepjes aubergine met geperste knoflook tot ze zacht en
doortrokken zijn in de olijfolie. beleg het stokbrood (enkelzijdig)met de aubergine en
tomaat. daarop plakje ham en vervolgens twee plakjes mozzarella. 8 minuten in een hete
oven 200 graden. daarop reepjes basilicum. bon appetit!wijntip: een soepele,
mondvullende rode wijn

Serveertip

rode wijn die op dronk is, hier geen zware bordeaux of dergelijke jongens bij drinken

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

fried avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten