Pita met lamsshoarma

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 08-01-2008

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 maaltijdpita's (Bolletje)
500 g lamsshoarma
peper, zout
1 kuipje roomkaas naturel
0,5 zak ijsbergsla met kruiden à 200 g (C1000)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Verwarm de maaltijdpita's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster de lamsshoarma in een droge koekenpan op matig vuur goudbruin en knapperig gaar. Voeg naar smaak nog wat peper en zout toe.
Snijd de maaltijdpita's open en besmeer met de roomkaas.
Verdeel de geroosterde shoarma met de sla over de broodjes en serveer.

Bron

www.c1000.nl

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten