1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. stoofpotje van sucadelappen

stoofpotje van sucadelappen

Door: bellie

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 07-01-2008

Ingrediënten 4 personen


1 kilo sucadelappen, paar laurier blaadjes, zaanse mosterd,goede rode wijn, bleekselderij, winterpeen ( ligt aan grote)2 a 3 uien knoflook goede runderfond roomboter en een beetje olie


Verder heb je nodig


Stoofpan


Dit stoofpotje is zo lekker ,daar krijg je niet genoeg van.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de uien en knoflook glazig. daarna de peen en selderij erbij en even goed roeren dat de smaken lekker vrijkomen. doe dan het vlees er weer bij. voeg daarna de rode wijn en de runderfond toe totdat alles onder komt te staan. laurier erbij. dan minimaal 6 uur laten stoven onder af en toe omscheppen.

Serveertip

Lekker met aardappelpuree of pompoen puree. de hoeveelheden staan niet echt aangegeven. het is zelf een beetje zoeken naar de hoeveelheden.



Deel dit recept

Reacties (6)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bellie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top