Argentijns angusbeef bordelaise met stoomgroenten

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 07-01-2008

Een lekker en makkelijk recept dat steeds op succes van Uw gasten zal mogen rekenen

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 2x300g Stoomgroenten
- 4 stukken Angusbeef
- Zeezout en peper
- 100g Gerookte bacon julienne
- 3 stuks sjalotten fijngehakt
- 1 blokje groentebouillon vetarm
- 1dl water
- 3dl rode wijn
- Boter
- 1dl Olijfolie
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden





Boodschappen bestellen

Voorbereiding

- Kruid het vlees met peper en zout en bak het vlees in olie en wat boter aan beide kanten.

Bereidingswijze

- Neem het vlees eruit en bak in dezelfde pan het spek en sjalotten gaar en blus met water, Knorr pasta en rode wijn. Laat alles tot de helft inkoken.
- Verwarm ondertussen de groenten volgens de verpakking en meng met olijfolie en kruiden.
- Roer wat koude boter door de saus en smaak af met peper en zout.
- Serveer het vlees met groenten en saus.


Bron

de wereld op je bord

Serveertip

Tips
Wijnsuggestie: 75cl Syrah rood Mendoza 2004
serveren met kroketjes of gekookte aardappelen of frietjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten