Tapas van gevulde aardappeltjes met knoflookgarnalen

  • Spaans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Tapas van gevulde aardappeltjes met knoflookgarnalen

    Tapas van gevulde aardappeltjes met knoflookgarnalen

    Tapas van gevulde aardappeltjes met knoflookgarnalen

Een waanzinnig leuke tapas, of borrelhapje

Deel dit recept

Ingrediënten 12 recipe.people
300 gram Noorse garnalen, schoongemaakt
75 ml olijfolie
3 knoflookteentjes
1 el bladpeterselie, fijngesneden
1 el koriander, fijngesneden
¼ rode peper, in ringetjes
1 citroen in partjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de aardappeltjes in 20 minuten gaar, halveer ze en hol ze iets uit. Verhit de olijfolie in een hapjespan, voeg de garnalen, knoflook, peterselie en rode peper toe. Laat alles 3-4 minuten samen pruttelen. Vul de aardappels royaal met de knoflookgarnalen, garneer met koriander en bestrooi naar smaak met zout en peper. Serveer warm of op kamertemperatuur. Geef er een partje citroen bij. (hoeft niet hoor).

Bron

de lekkerste tapas

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten