1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. ESCARGOTS IN KNOFLOOKBOTER

ESCARGOTS IN KNOFLOOKBOTER

  • Multi-cultureel, Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-01-2008

Ingrediënten 4 personen


24 gare escargots met losse huisjes

VOOR KNOFLOOKBOTER
125g roomboter
1+1/2 e peterselie fijn
2 TEENTJES knoflook fijn
1/4 t peper
1/2 t aromat
1/2 t korianderpoeder
1/2 t noodmuskaat
1/8 t tijm (afhangende van de sterkte van de smaak ervan, anders iets meer)
1/4 t sambal of tabascosaus
1 e brandy



ESCARGOTS IN KNOFLOOKBOTER
ESCARGOTS IN KNOFLOOKBOTER

Recept meegenomen uit Zuid-Afrika

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Maak knoflookboter
2. Plaats stukje knoflookboter in schelp.
3. Doe escargot erin en plaats er bovenop nog een stukje knoflookboter tot gehele slakruimte gevuld is.
4. Bak in oven totdat boter begin te koken

Serveertip

Serveer met witte of volkoorn toast.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van deonart
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top