1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. bleekselderijsoep

bleekselderijsoep

Door: ellentje

  • Montignac, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-03-1999

Ingrediënten 4 personen


1 struik bleekselderij
1 ui of prei
1 liter groenten-, of vleesbouillon vers getrokken of van een blokje, pasta of poeder
100 gram ongebrande, gehakte noten naar keuze (cashew, walnoten, paranoten of een mix hiervan)



Montignac

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De bleekselderij wassen en de draden zorgvuldig verwijderen. In kleine stukjes snijden en samen met de fijngesneden ui of prei ongeveer 3 minuten in wat olie fruiten.
Hier de bouillon bij schenken; de noten erover strooien en 30 minuten zachtjes koken.
Pureren met een staafmixer of met een keukenmachine.
Nog even laten warmen alvorens op te dienen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellentje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top